В София TeleGroup представи A400 - IP комуникационно решение за малки и средни предприятия

вторник, 05. 06. 2012

ТелеГруп София, която повече от 5 години успешно оперира на българския и македонския пазар като интегратор на информационно-комуникационни системи, мрежи и софтуерни апликации, представи в София модерно IP комуникационно решение, специално създадено за нуждите на малките и средни предприятия. Презентацията беше оргбнизирана заедно с производителя Aastra и бе насочена към партньорите и ключовите клиенти на ТелеГруп от България, Сърбия, Македония, Босна, Черна гора и Хърватска.

Aastra & TелеГруп представиха две атрактивни комуникационни решения: A400 IP телефонна централа и BluStar video terminal. Това, което отличава A400 от останалите IP телефонни централи, е че тя e създадена след продължителен и здълбочен анализ на реалните нужди на крайния потребител – т.е. на служителите в малките и средни предприятия. Тази система притежава повече от 500 телефонни функции и такива за обединени комуникации, както и модерните технологични характеристики на MX-ONE Telephony Server, създадена за големи предприятия. А400 е ценово ефективна платформа, даваща възможност за обмен на глас, видео и данни с най-високо качество. Важно е да се отбележи, че Aastra за първи път представя платформа, конкурентна на пазара на малките системи с до 10 абоната. Много малко вендори са готови да отговорят на пазарните нужди по отношение на исканията на традиционните и алтернативните оператори за услуги, базирани на SIP трънкове.

Второто представено решение беше мултимедийният терминал Aastra BluStar– интероперативна и независима система, която може да работи не само с телефонните системи от портфолиото на Aastra, но също и със системите на други производители, стига те да са базирани на отворени стандарти. Този терминал е със забележително широк цветен  touch screen (13"), 3 високогоеворители и 4 микрофона, осигуряващи HD звук и качество на картината. За видео комуникация системата използва Peer -to-Peer връзка и може да бъде ползвана за видео конференции с до трима участника. На малките компании, които не могат да си го позволят и не се нуждаят от покупката на такъв терминал, предлагаме апликацията BluStar SoftPhone, която е на съвсем приемлива цена, лесна е за инсталиране на компютъра на крайния потребител, като в същото време предлага всички мултимедийни функционалности на терминала BluStar.

ТелеГруп, в качеството си на златен партньор на Aastra, активно промотира системите A400 и BluStar, които са преминали успешно лабораторните тестове и са на разположение за нуждите на бизнеса.

За всякаква допълнителна информация можете да се свържете нашия експертен екип:

България: Димитър Димитров, dimiter.dimitrov@telegroup-ltd.com и Пламена Вълева, plamena.valeva@telegroup-ltd.com
Сърбия: Aleksandar Đurić, aleksandar.djuric@telegroup.rs  и Jasmina Ilić, jasmina.ilic@telegroup.rs
Босна и Херцеговина: Drasko Vučić, drasko.vucic@telegroup.ba и Damir Omanović, damir.omanovic@telegroup.ba

• Cambium Networks
  • Arris