ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ, БАРКОД СКЕНЕРИ, RFID СИСТЕМИ, БЕЗЖИЧНИ LAN УСТРОЙСТВА

ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ, БАРКОД СКЕНЕРИ, RFID СИСТЕМИ, БЕЗЖИЧНИ LAN УСТРОЙСТВА

ENTERPRISE MOBILITY РЕШЕНИЯ

Чрез партньорството си с Motorola, Asap Systems и консултантската компания Delicom, ТелеГруп предлага цялостни Enterprise Mobility решения, които осигуряват ефективна и надеждна работа, независимо дали е свързана с производство, съхранение, дистрибуция, логистика, снабдяване, управление на дълготрайни активи, услуги на терен и др. Освен, че са приложими за всички видове индустрии, тези решения правят възможна автоматизацията на работния процес, като по този начин се постига значително пестене на време, работна сила и корпоративни ресурси. В същото време намаляват грешките, резултат от човешкия фактор, което води директно и до по-добра ценова ефективност.

Бизнес процесите, управлявани с хардуерните и софтуерни решения от нашето Enterprise Mobility портфолио, са по-ефективни,  по-евтини и по-надеждни. Като  хардуер, предлагаме мощни устройства Motorola, каквито вече сме доставяли в рамките на цялостни решения за компании и организации като: Агенция по вписванията на Р.Сърбия, „Peštan“ и др.

Решенията

 

ПРЕНОСИМИ КОМПЮТРИ

Преносимите компютри на Motorola, с превъзходните си сканиращи механизми, позволяват автоматично събиране на данни и обработване на информацията при източника, което позволява максимум мобилност и ефективност за персонала. Тези устройства дават възможност за интегриране на трансмисията на глас и данни, което ги прави идеално решение за подобряване работата във всички пазарни сегменти. Широко използвани са в складирането, дистрибуцията на стоки, транспорта и логистиката, производството, продажбите на дребно, пощенските услуги, нефтената и газовата индустрия, образованието, здравеопазването, в държавните и обществени институции, енергийния сектор и т.н.

ТелеГруп предоставя на клиентите си възможност да поддържат своите устройства чрез сключване на договор за поддръжка за 3 или 5 години, като по този начин се подсигурят първоначалните инвестиции на клиента - независимо от причината за повредата, устройствата ще бъдат бързо ремонтирани или заменени с нови с цел да се запази непрекъсваемостта на работния процес на клиента.

Препоръчваме следните решения

 

БАРКОД СКЕНЕРИ И МИКРО КИОСКИ

Скенерите на Motorola са известни със своите превъзходни сканиращи механизми, които правят възможно разпознаването дори на повредени 1D и 2D баркодове. Те се свързват лесно с други устройства в бизнес средата, което улеснява внедряването им в системата. На пазара са добре познати със своята издръжливост, надеждно и ефективно разчитане на кодовете, което ги прави идеално решение за всички бизнес нужди. В допълнение предлагаме удължени гаранционни периоди за някои модели (до 5 години) и възможност за сключване на договор за сервизна поддръжка.

 

 

Препоръчваме следните продукти

RFID СИСТЕМИ

 

RFID системите са на практика следващо поколение баркод системи. Разчитането на информацията, записана на чипа (RFID таг) се осъществява чрез радио технология. Тъй като RFID таговете са по-достъпни и по-евтини дори за етикетиране на артикули с ниски цени, RFID технологията се използва широко по цял свят във всекидневните дейности. ТелеГруп предлага цялостно портфолио от RFID продукти на Motorola - създатели на RFID технологията и световен пазарен лидер с най-голям брой патенти в областта. Прилагането на RFID технологията е осъществимо при всички преносими компютри на Motorola с интегриран RFID модул, но е възможно и ползването на отделни четци.

 

Препоръчваме следните продукти

БЕЗЖИЧНИ LAN УСТРОЙСТВА

Свързването на устройствата към мрежата се превръща в задължително изискване при ежедневните операции, независимо дали става въпрос за настолен или преносим компютър, принтер или смартфон. Ние доставяме и инсталираме за нашите клиенти необходимото оборудване, за да могат да се свържат с корпоративната мрежа чрез Wi-Fi технология. Предлагаме оборудване на Motorola - лидер в производството и стандартизацията на Wi-Fi технологии, който, притежавайки множество патенти в тази област, предлага технологията WING5, доставяща всичко, което останалите производители планитрат да пуснат на пазара в идните няколко години. С доказан опит в изпълнението и поддръжка на WLAN инфраструктура, съчетан с превъзходните продукти на производителите, ТелеГруп може да осигури надеждна и дълготрайна работа на вашата WLAN.

Препоръчваме следните устройства

 • Cambium Networks
 • Arris
 • polycom
 • motorola
 • cisco
 • Mitel
 • microsoft
 • ibm
 • check point
 • Blue Coat
 • nice
 • Noja Power
 • r and m