ФУНКЦИОНАЛНИ РАДИО СИСТЕМИ

ФУНКЦИОНАЛНИ РАДИО СИСТЕМИ

Motorola аналогови и цифрови радио системи

Телегруп е дистрибутор на Motorola Solutions за  Сърбия, Черна гора и Босна & Херцеговина в областта на цифровите и аналогови двупосочни радиостанции. Тези продукти са задължителна част от съвременните безжични технологии и са незаменими при организирането на високонадеждна комуникация при критични ситуации. Те са предназначени за компании и организацции, които се нуждаят от сигурна комуникация по всяко време и на всяко място.
Motorola Solutions предлага оборудване за традиционни аналогови радиомрежи (радиостанции, инфраструктура) предназначени за служебно ползване. Този тип системи са все още широко използвани от полиция, армия и доставчици на енергия, въпреки, че в последните 10 години се наблюдава устойчива тенденция за преминаване към цифрови комуникационни технологии.
TETRA намира все по-широко приложение в областта на обществената сигурност, докато за търговско приложение Motorola разработи цифровата платформа MOTOTRBO, която съчетава висока функционалност с приемлива цена.
Съществуващата аналогова номенклатура ще бъде заменена до края на 2014г. от цифрови системи (Digital Mobile Radio), които предлагат на крайните потребители по-добра и надеждна комуникация и същевременно поддържат набор от аналогови функции, осигуряващи пълно използване на съществуващите аналогови системи. За потребители, които не могат да преминат към цифрови платформи, чрез дъщерната си компания Vertex Standard Моторола ще продължи производството и доставките на висококачествени аналогови радиостанции на конкурентни цени.

Като един от лидерите на регионалния ИКТ пазар в областта на служебните радиомрежи,  ТелеГруп е надежден партньор на много компании и институции, които се нуждаят от сигурни комуникационни системи като Министерство на вътрешните работи на република Сърбия, Министерство на правосъдието на република Сърбия, Министерство на финансите – Митническа администрация, Министерство на отбраната на Република Сърбия, Аерогарите на Белград и Подгорица, Сръбските железници, Петролната индустрия на Сърбия, ТЕЦ Костолац, ТЕЦ Колубара, ВЕЦ Требишници, ТЕЦ Гацко, Градска полиция Белград, Градска полиция Нови Сад, ОССЕ и др.

 

 

DOWNLOAD

MOTOTRBO е технология създадена от Motorola Solutions, която е напълно съвместима със стандарта DMR (Digital Mobile Radio) разработен от ETSI (Европейски институт за комуникационни стандарти). До момента са продадени около 2 милиона MOTOTRBO станции.
Днешните двупосочни аналогови радиокомуникации все още преобладават в търговския сектор, но те имат своите ограничения. Цифровата технология предлага интегриране на глас и данни и много нови възможности като текстови съобщения, интегриране с GPS, интегриране с фиксирани мрежи и др. Освен това батериите на цифровите станции издържат с до 40% по-дълго време, звукът е изчистен от шумове и се позволява удвояване броят на абонатите за един честотен лиценз. Отчитайки това Motorola разработи серията MOTOTRBO така, че да се извърши лесен преход от аналогова към цифрова технология. Станциите MOTOTRBO могат да работят в аналогов и цифров режим. Това осигурява лесен и плавен преход от аналогови към цифрови системи.

Със станциите MOTOTRBO може да се закупи сервизната опция Service from the Start. В допълниние към гаранционния сервиз тя покрива физическа повреда на оборудването, както и други полезни сервизни услуги.


Ние препоръчваме следните технически решения:
Mototrbo преносими радиостанции
Mototrbo мобилни радиостанции
Mototrbo ATEX радиостанции
Mototrbo инфраструктура

DOWNLOAD

Въпреки,че аналоговите системи постепенно придобиват статут на морално остарели, те все още са широко разпространени. Motorola е дългогодишен лидер в тази област. Всички ние имаме нужда от непретенциозни, лесно обслужвани, икономически достъпни и надеждни комуникации. Двупосочните аналогови радиосистеми на Моторола удовлетворяват тези изисквания.

Ние предлагаме следните продукти:
Аналогови преносими радиостанции
Аналогови мобилни радостанции
Аналогови ATEX радиостанции

DOWNLOAD

Terrestrial Trunked Radio или TETRA е стандарт разработен от Европейския институт за телекомуникационни стандарти (ETSI) през 1995г.  TETRA използва TDMA системи за предаване на данни и предлага връзки тип „точка до точка” (point to point) или „един предавател – много приемници” (point to multipoint). Мобилните станции могат да работят в директен (DMO) или комутируем (TMO) режим. Възможно е предаването на текстови съобщения и данни.  TETRA терминалите могат да работят в дуплексен режим подобно на мобилни телефони. Възможно е свързване към обществените телефонни мрежи.

 Dimetra е технология разработена от Motorola Solutions в съответствие с  TETRA  стандарта. Dimetra предлага сигурни комуникации и обмен на данни. Поддържат се много приложения разработени от Моторола, както и приложения създадени и нсталирани от потребителя.

TETRA основни функции 

TETRA услуги


Ние предлагаме следните продукти
Tetra преносими радиостанции
Tetra мобилни радиостанции
Tetra ATEX радиостанции
Tetra инфраструктура
 • Cambium Networks
 • Arris
 • polycom
 • motorola
 • cisco
 • Mitel
 • microsoft
 • ibm
 • check point
 • Blue Coat
 • nice
 • Noja Power
 • r and m