TeleGroup сключи още едно стратегическо партньорство с австралийската компания Noja Power в сегмента на продукти, предназначени за сектора на енергетиката.

Като ексклузивен дистрибутор на производителя NOJA Power за България, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония и Албания, ние доставяме най-качествените автоматични реклоузери на оптимални цени. NOJA Power принадлежи към водещите световни производители на устройства за защита на мрежи средно напрежение. Тези устройства осигуряват бързо и ефикасно локализиране на евентуални повреди по мрежата, благодарение на което се постига висока надеждност на електроразпределителните мрежи за средно напрежение.

reclosers-family-threePhase

НАЙ-СИГУРНИТЕ АВТОМАТИЧНИ РЕКЛОУЗЕРИ НА СВЕТА

 

Трифазните автоматични реклоузери OSM са проектирани за употреба на въздушни електропроводни линии, както и в разпределителни подстанции за напрежение до 38kV. Автоматичният реклоузер OSM е единственият изолиран с твърд диелектрик реклоузер, който осигурява контролирано гасене и продухване на електрическата дъга от повредата. Надеждното функциониране на тази изключително важна защитна характеристика се потвърждава от независими проучвания.

Научете повече

АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА УСТРОЙСТВОТО ЧРЕЗ СМАРТФОН

 

Дистанционно управление на реклоузерите и отчитане на данните с NOJA Power приложението за Apple или Android смарт устройства!

Свалете приложението
phone
reklozeri

Решете всички предизвикателства пред сигурността

 

Основната роля на автоматичния реклоузер е в случай на повреда по мрежата, която предизвиква прекъсване на електроснабдяването на потребителите, да локализира за минимално време мястото на повредата по най-ефикасния начин и да осигури захранване на потребителите, които са останали без електроенергия.

Научете повече